Onze voorhoede

In 2018 viert ons bedrijf zijn 50 jarig jubileum. Als een prelude op de festiviteiten hebben we onze klanten de mogelijkheid geboden om een Track-Truck GOLD Edition te bestellen tegen een zeer aantrekkelijke en feestelijke prijs. Deze gouden vloot zal in drie batches de weg op gaan. De eerste batch is geleverd in juli en augustus, de tweede volgt deze periode en de derde batch zal gereed zijn rondom de jaarwisseling. 

Intern refereren we vaak naar onze gouden vloot als het internationale APB voetbalteam, omdat we van 11 klanten een order voor een Track-Truck GOLD hebben ontvangen. De drie vroege beslissers in batch 1 die al trotse eigenaren zijn, Inpijn-Blokpoel, Fugro Geoservices in Engeland en IJB Geotechniek, vormen de aanvallende kracht van ons team. We gaan spelen in een 3-4-4 formatie, aangezien zowel ons middenveld (batch 2) als onze verdediging (batch 3) uit 4 spelers bestaan.

Ons concept van GOLD Editions die vooraf te bestellen zijn en, wanneer volgeboekt, in productiebatches vervaardigd worden, is duidelijk goed in de markt ontvangen. Zo goed, dat we een vervolg overwegen met een vierde batch die rond mei 2018 deel uit moet gaan maken van het APB team. Precies op tijd voor het WK in Rusland. Wat is tenslotte een team zonder een behoorlijk aantal spelers op de bank?

Wilt u deel uitmaken van ons GOLD-en team? Zorg ervoor dat u onze Sales Engineers Johan en Eddy naar ons huidige aanbod vraagt. Wacht niet te lang, want we hebben beperkte ruimte op de bank en de eerste stoel is al bezet. Het APB team management sluit het selectieproces begin december af.