Succesvolle Open Dag

16-10-2023   

IMG_1107

Volle kantoren, veel bezoekers in de productie en een file bij de versnapering in de kantine: tijdens de Open Dag werd A.P. van den Berg overspoeld door geïnteresseerden.

Op zaterdag 14 oktober 2023 om 11.00 uur opende A.P. van den Berg haar deuren voor het grote publiek. Gedurende de dag brachten ongeveer 1000 mensen een bezoek aan het nieuwe bedrijfspand. Op elke afdeling stonden medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en werd enthousiast verteld over de apparatuur voor bodemonderzoek van A.P. van den Berg. "Wat een prachtig bedrijf. Zowel wat A.P. van den Berg maakt en ontwikkelt als het nieuwe bedrijfspand, het ziet er goed uit", aldus een enthousiaste bezoeker.  

DSC_0132

Officiële opening nieuw bedrijfspand

Voorafgaande aan de open dag is het nieuwe bedrijfspand van A.P. van den Berg officieel geopend. Dit werd gedaan door Friso Douwstra (Gedeputeerde van de Provincie Fryslân), Hedwich Rinkes (Wetouder Gemeente Heerenveen) en Arie van den Berg (aandeelhouder). 

Wethouder Hedwich Rinkes was bij de opening aanwezig: “Ik ben er “grutsk” op dat dit familiebedrijf al ruim 50 jaar een echt Heerenveens bedrijf is met internationale allure. A.P van den Berg is innovatief, toonaangevend in haar vakgebied en goed voor de werkgelegenheid in onze gemeente. Met deze nieuwe, duurzame en toekomstbestendige huisvesting kan het bedrijf weer jaren vooruit.”

Opening2

Reis door Heerenveen

Familiebedrijf A.P. van den Berg is al 55 jaar gevestigd in Heerenveen. Vanaf de oprichting in 1968 heeft A.P van den Berg altijd bewust voor Heerenveen gekozen. Na vestigingen op de Tolhuisweg, de Burgemeester Falkenaweg en de IJzerweg is A.P. van den Berg midden augustus dit jaar verhuisd naar de Komeet op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland in Heerenveen.  

"We zijn trots op het feit dat we zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland in Heerenveen. Vorig jaar in september is de nieuwbouw gestart en iets minder dan een jaar later vindt de verhuizing plaats. Dat is een uitzonderlijke prestatie”, aldus Algemeen Directeur Mark Woollard.

IMG_1111

Over A.P. van den Berg

A.P. van den Berg is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en leveren van hoogstaande oplossingen voor de sondeerindustrie, de van oorsprong Nederlandse technologie voor grondonderzoek ten behoeve van funderingen. De innovaties van A.P. van den Berg vinden hun weg over de hele wereld voor toepassing op land en offshore.

productie