12 - 14 maart 2024: Oceanology International, Londen

ROSON-ST 200 uitsnede

ONTMOET ONS TIJDENS OCEANOLOGY IN LONDEN

Van 12 tot en met 14 maart 2024 vindt de Oceanology International plaats in Excel Londen. De Oceanology International is een toonaangevende beurs op het gebied van offshore technologie en ontwikkelingen.

A.P. van den Berg is op deze beurs aanwezig en toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van offshore sondeertechnologie. U bent van harte welkom ons te bezoeken op stand L500.

Oceanology International Logo.png.coredownload.829439908
BFG1small

​ROSON-ST: verhoogde veiligheid en output

Eén van onze laatste ontwikkelingen betreft de ROSON-ST, een geautomatiseerd en compact sondeersysteem voor zeebodemonderzoek. Door het compacte ontwerp is de ROSON-ST gemakkelijk en veilig te hanteren vanaf de meeste schepen. Het vereist geen externe ondersteuning van een sondeerstreng, wat zorgt voor optimale veiligheid, snelle implementatie en hoge productiviteit. Het geautomatiseerde sondeersysteem komt tot stand door de gepatenteerde SingleTwist™ techniek in de ROSON te integreren. De ROSON-ST kort samengevat: 

  • operationele veiligheid: geen externe ondersteuning sondeerstreng nodig
  • snelle implementatie: >30% toename van productie output
  • geschikt voor de meeste schepen
  • Ø 40 mm stangen voor rechte en continue sonderingen
  • 50 - 80 m sondeercapaciteit
  • tot 4.000 m waterdiepte

Bent u van plan ons te bezoeken?

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Johan de Lange of Alet van Tuinen via +31 (0)513-631355 of sales@apvandenberg.nl.