Gaat u ook voor GOUD?

Dit jaar vieren we ons gouden (50ste) jubileum. Zoals vermeld in voorgaande nieuwsflashes heeft ons seriematige concept van de Track-Truck GOLD geleid tot een opdracht van 11 enthousiaste klanten, waar nu vaak metaforisch naar gerefereerd wordt als ons internationale GOLDen voetbalteam vanwege de wereldkampioenschappen in Rusland dit jaar.

In 2017 hebben we de startopstelling van ons GOLDen team gebouwd. In november hebben we reeds onze drie aanvallende spelers geïntroduceerd, gevolgd door onze vier middenvelders. Het is nu tijd om ons verdedigende viertal te introduceren, een echte internationale samenstelling: RB Geo uit Nederland, Butler Boreteknik uit Denemarken, Berners uit België en KGHM Polska Miedź (Mercus) uit Polen. Zij hebben het team compleet gemaakt, dus we kunnen naar het WK deze zomer. In onze laatste nieuwsflash noemden we echter al dat het scoutingproces was verlengd, omdat we ons realiseerden dat het niet gebruikelijk is om een ploeg met slechts 11 spelers mee te nemen zonder ook maar een enkele speler op de bank. We informeerden onze klanten dat we een 2018-serie van Track-Trucks GOLD lanceerden voor het eerste halfjaar. Deze GOLDen kans om een zeer complete Track-Truck tegen een zeer aantrekkelijke jubileumprijs te kopen, werd aangegrepen door nog eens zes klanten. Dus in Rusland kunnen we terugvallen op een goedgevulde bank met getalenteerde rivalen van de startopstelling.

En we hebben meer goed nieuws! We hebben nog steeds twee productie-slots beschikbaar voor klanten die niet de allerlaatste kans willen missen om trotse eigenaar te worden van een Track-Truck GOLD Editie. We moedigen geïnteresseerden aan om contact op te nemen met onze scouts Johan en Eddy. Wacht niet te lang, want er kunnen nog maar twee spelers ingeschreven worden. En om nog maar eens een andere metafoor te gebruiken: deze Olympische maand is de beste tijd om voor GOUD te GAAN!