Unieke fundeermethode gepresenteerd tijdens Bauma 2022

13-9-2022    

Handtekening_Bauma_2022

A.P. van den Berg is van 24 – 30 oktober aanwezig op de Bauma 2022 in München en presenteert hier innovatieve apparatuur op het gebied van funderen en sonderen. U bent van harte welkom ons te bezoeken in hal C2 op stand 313.

Geluidsarm en trillingvrij funderen

Funderen met prefab betonpalen gaat over het algemeen gepaard met geluidsoverlast, trillingen en een hoog brandstofverbruik. Echter niet als het aan A.P. van den Berg ligt. Naast sondeerapparatuur levert het bedrijf een unieke fundeermachine, de Pile Pusher Pro, die kwalitatief hoogwaardige prefab palen de grond indrukt. Dit biedt voor talloze projecten zwaarwegende voordelen ten opzichte van traditioneel heien en in de grond gevormde fundeerpalen. Funderen met de Pile Pusher Pro is geluidsarm en er zijn geen trillingen die schade kunnen veroorzaken aan omliggende gebouwen of infrastructuur. Voor meer informatie over de Pile Pusher Pro, klik dan hier.
  

1

Waardevolle data

Elke Pile Pusher Pro is uitgerust met een data-acquisitiesysteem. Deze verzamelt tijdens het indrukken van elke paal extra gegevens. De machine registreert namelijk tijdens het indrukproces diverse parameters, die direct gebruikt kunnen worden om het dragend vermogen van de palen en dus de fundering te verifiëren. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de prefab betonpaal staat buiten kijf. De Pile Pusher Pro doet daar met de uiterst waardevolle data nog een schepje bovenop.  
 

  

Juni

Duurzaam funderen

De Pile Pusher Pro draagt bij aan het duurzaam realiseren van bouwprojecten binnen strenge milieunormen. De Pile Pusher Pro heeft een laag brandstofverbruik. Gevoed vanaf het spanningsnet is de Pile Pusher Pro de enige fundeermachine ter wereld die volledig elektrisch een prefab fundeerpaal kan installeren. De machine is dusdanig betrouwbaar en robuust dat er weinig slijtage optreedt en er hierdoor sprake is van een lange levensduur. Daarnaast is bij deze fundeermethode geen sprake van afvoer van onder andere (vervuilde) grond, restbeton en spoelwater in tegenstelling tot in de grond gevormde palen. 

  

​Bezoekt u ons tijdens de Bauma 2022?

Mocht u ons willen bezoeken of een vrijkaart willen ontvangen (beperkt aantal aanwezig), neem dan contact op met Sandro Katerberg via telefoonnummer 0513-631355 of e-mail pilepusherpro@apvandenberg.nl. Ook kunt u via het onderstaande contactformulier in contact met ons komen.  

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld