Uitbreiding technische afdelingen

19-4-2023

samenwerking1

Wij ontwikkelen en fabriceren al bijna 55 jaar geavanceerde apparatuur voor bodemonderzoek en willen onze technische afdelingen graag uitbreiden. 

Heb jij hart voor techniek, werk jij graag met je handen en hou je van afwisseling? Bij A.P. van den Berg lever je dagelijks een bijdrage aan het bouwen apparatuur voor bodemonderzoek voor land en offshore toepassingen. Wat wij maken is uniek en het wordt allemaal vanuit onze werkplaats in Heerenveen gemaakt. Geïnteresseerd? Check dan onze actuele vacatures:   

* Elektronica Monteur
* Hydrauliek Monteur
* Medewerker Montage Elektronica
* Kalibratie medewerker

​Speeltuin voor technici

A.P. van den Berg is voor technici een speeltuinEen plek om uitvinder te zijn, lekker te sleutelen, en soms één stapje terug te doen zodat je er later twee vooruit kunt zetten. Innovatie zit in het DNA van ons bedrijf en van de mensen, hetgeen ook tot uiting komt in de vele patenten die A.P. van den Berg op zijn naam heeft staan.

Naast dat het een speeltuin voor technici is, zijn er meer redenen waarom A.P. van den Berg bij uitstek geschikt is voor technisch personeel. Geïnteresseerd? Of wil je weten welke welke functies nog meer openstaan? Klik dan hier voor meer informatie.