Tweedehands sondeersystemen: hoe werkt het?


Bij aankoop van een nieuwe auto is het gebruikelijk de oude in te ruilen. Groot voordeel is het gemak en de snelheid van een inruil, het nadeel is echter dat je vooraf al weet van een dealer minder dan de marktprijs te krijgen. Wij doen dit voor sondeerapparaten daarom anders. Wij stellen op onze website een showroom ter beschikking waar klanten 2e hands sondeerapparatuur kunnen aanbieden, waarop anderen dan weer kunnen reageren. 

Onze rol

Bij de occasions treden wij uitsluitend op als bemiddelaar. We helpen de aanbieder om de gegevens met foto in de Engelse en/of Nederlandse showroom te plaatsen en brengen een potentiële koper met de aanbieder in contact. Deze kent zijn eigen sondeerapparatuur als geen ander en kan er dan ook de beste prijs voor realiseren. Als het A.P. van den Berg sondeerapparatuur betreft ontvangen wij van de oude of de nieuwe eigenaar natuurlijk graag een opdracht voor reparatie, onderhoud en/of aanvullende artikelen.

Onze voorwaarden zijn niet van toepassing

Omdat wij uitsluitend optreden als bemiddelaar en wij niet de verkopende partij zijn, zijn onze algemene en garantievoorwaarden niet van toepassing.

Wilt u ook een sondeerunit via ons te koop aanbieden, al dan niet met plaatsing in onze showroom? Neem dan hier contact op.