Ons middenveld

Waarschijnlijk weet iedereen nu wel dat wij ons gouden (50 jarig) jubileum vieren in 2018. Zoals vermeld in onze nieuwsflash van 6 november 2017 is ons seriematig concept van Track-Truck GOLD goed in de markt ontvangen. Niet voor niks hebben 11 enthousiaste klanten dit pronkstuk besteld! Met het WK in Rusland in het vooruitzicht refereren we vaak naar deze 11 GOLD Editions als het APB internationale voetbalteam, spelend in een 3-4-4 formatie.

De drie aanvallende spelers werden deel van het team in juli/augustus. Onze vier middenveldspelers Verbeke Diepsonderingen, Beemsterboer BBS BV, Geonius Geotechniek en Aelmans ECO b.v. voegden zich in de afgelopen weken bij de selectie. En zeker niet minder belangrijk, onze vier verdedigers zullen de basisopstelling rond de jaarwisseling compleet maken.

Aangezien we van plan zijn beter te presteren dan het Nederlandse voetbalteam, is een bank vol sterke reservespelers onmisbaar! Dus de scouting voor nieuwe talenten maar ook de meer ervaren spelers in de markt, is begonnen. Vindt u dat uw bedrijf deel zou moeten uitmaken van ons GOLDen team? Neem dan contact op met onze scouts Johan en Eddy. Wacht niet te lang, de eerste “vervangers” hebben zich al aangemeld en we hebben maar een paar plekken op de bank. Het selectieproces sluit 21 december 2017.