CPT'22: voor de nieuwste sondeerontwikkelingen

18-5-2022

BAM-hybride-voertuig

Graag vragen wij uw aandacht voor de CPT'22 die van 8 - 10 juni 2022 plaatsvindt in Bologna, Italië. Tijdens het congres worden door middel van presentaties de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sonderen en toepassingen van data-acquisitie getoond. Ook A.P. van den Berg toont haar laatste innovaties, zoals hybride en automatisch sonderen. Beide onderwerpen worden door presentaties nader toegelicht. Een seismische praktijkcase staat centraal in een derde presentatie. Daarnaast is A.P. van den Berg ook aanwezig op de beurs. U bent van harte welkom ons te bezoeken op stand 4A.

Hybride sonderen

    

hybride CPT.1
BAM CPT

Duurzaam sonderen met behulp van de hybride Track-Truck
Tijdens de CPT'22 verzorgt Mark Woollard (Algemeen Directeur) op 9 juni 2022 een presentatie over de eerste ervaringen met de hybride Track-Truck.

Hybride Track-Truck
Begin 2021 heeft BAM Infra Nederland 's werelds eerste hybride Track-Truck in gebruik genomen. Op de weg wordt de Track-Truck aangedreven door de dieselmotor. Eenmaal op de projectlocatie wordt de Track-Truck elektrisch aangedreven. Zowel het sonderen als het rijden op de tracks worden volledig elektrisch uitgevoerd. 

Automatisch sonderen

    

Hands-free COSON-ST (2)

Hoe effectief is handsfree sonderen met behulp van de COSON-ST?
Deze vraag beantwoorden wij tijdens de CPT'22. Hieronder in de CPT'22 publicatie van het blad Geotechniek vindt u alvast een voorproefje. 
 

Geotechniek.juni22_Special_APvdBerg_c_Pagina_1

Handsfree sonderen met de COSON-ST
Het aantal Track-Trucks door A.P. van den Berg voorzien van de unieke COSON-ST groeit gestaag. In de sondeercabine verandert de werkplaats van de sondeermeester in een kantooromgeving. Het in- en uitrollen van de sondeerstreng gebeurt namelijk volledig automatisch en de sondeermeester kan zich hierdoor richten op andere (bureau-) werkzaamheden.  

vds-coson-st-1

Seismische praktijkcase

seismic cone

Seismische tests voor onderzoek van elastische bodemeigenschappen 
Voor een project in Mexico worden de elastische bodemeigenschappen met behulp van seismische tests onderzocht. Voor het bepalen van de stabiliteit van de bodem wordt de Icone Seismic gebruikt. Nieuwsgierig naar de resultaten van dit project? Kom ons dan bezoeken tijdens de CPT'22.

Bent u van plan de CPT'22 te bezoeken?

Neem dan contact op met Johan de Lange of Eddy Kuiper via: 0513-631355, het contactformulier of sales@apvandenberg.nl.