18 - 20 april 2023: Ocean Business in Southampton UK

OB23 150x90 jpg

Ontmoet ons tijdens de Ocean Business

Van 18 t/m 20 april 2023 vindt de Ocean Business plaats in het the National Oceanography Centre in Southhampton, UK. Tijdens de Ocean Business 2023 ontmoeten professionals elkaar op het gebied van offshore onderzoek en technologie. Van geavanceerde meeetkundige innovaties tot de nieuwste autonome maritieme systemen, het is allemaal te vinden op de Ocean Business. Ook A.P. van den Berg is hier aanwezig. U bent van harte welkom ons te bezoeken op stand V17.

​Ontwikkelingen in de offshore: automatisering en robotisering

A.P. van den Berg is geen onbekende met het fenomeen automatisering en robotisering en heeft als eerste stap het ROSON seabed systeem, dat geschikt is voor een waterdiepte tot max. 4.000 meter, doorontwikkeld. Door de integratie van de ST-technologie in de ROSON is de veiligheid geoptimaliseerd en de productiviteit verhoogd. We informeren u graag over de mogelijkheden. 

ROSON-ST

Presentatie ROSON-ST

Tijdens de Ocean Business vertelt Algemeen Directeur Mark Woollard u graag meer over de laatste ontwikkelingen van de ROSON-ST. Op donderdag 20 april van 13.00 - 14.00 uur in ruimte 344/44 komt dit onderwerp uitgebreid aan bod. U kunt de presentatie gratis bijwonen. Het aantal bezoekers wordt toegewezen op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. U kunt zich inschrijven voor deze presentatie bij onze stand V17. 

Bent u van plan de Ocean Business te bezoeken?

Wilt u de presentatie over de ROSON-ST bijwonen? Dan ontmoeten wij u graag op stand V17. U kunt contact opnemen met Johan de Lange op +31 (0)513-631355 of j.de.lange@apvandenberg.nl. Of u vult het onderstaande formulier in. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld